افزایش ۱۹ درصدی بارندگی‌ها در کشور نسبت به سال آبی گذشته اعترافات قاتل سنگدل به قتل نگهبان گاراژ با ضربات سنگ دستگیری فالگیر شیطان‌صفت به جرم آزار و اذیت زن جوان دستگیری متهم به قتل مسلحانه مدیرعامل شرکت ساختمانی در سهروردی پنج کشته و سه مصدوم بر اثر حادثه رانندگی در لرستان+تصویر (۳۱ تیر ۱۴۰۳) قاپ‌زن‌های حرفه‌ای با شلیک پلیس تسلیم شدند دستگیری دو قاچاقچی حرفه‌ای| قاچاق موادمخدر با تاکسی جنایت خونین مرد خشمگین بر سر گرفتن حضانت فرزند دستگیری گنده لات‌های نازی آباد محکومیت مزاحمان تلفنی اورژانس ۱۱۵ به نظافت آمبولانس‌ها انهدام باند فروش سلاح‌های جنگی در تهران (۳۱ تیر ۱۴۰۳) واکسیناسیون بیش‌از ۸۵۰ قلاده سگ در شهرستان طرقبه‌شاندیز (۳۱ تیر ۱۴۰۳) شکارچی سابقه دار دختران جوان در دام پلیس دستگیری ۷ قاچاقچی در مرز تایباد خراسان‌رضوی بازداشت رفیق صمیمی به اتهام قتل حریق منزل مسکونی در بلوار جانباز مشهد (۳۱ تیر ۱۴۰۳) افتتاح ۸ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان ۱۴۰۳ سمساری‌ها و امانت‌فروشی‌های مشهد زیر ذره‌بین بازرسان اصناف نجات ۴۷۰۰ جنین از سقط‌شدن در طرح «نفس» اجرایی شدن بیش از ۳۰ لایحه در حوزه زنان در دولت سیزدهم دریافت مجوز استقرار کمیسیون هوای پاک توسط ۳۳ واحد تولیدی خراسان رضوی راهکارهایی برای کاهش دما در شهرها
سرخط خبرها

برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، غذا‌های کنسروی را حداقل ۲۰ دقیقه بجوشانید

  • کد خبر: ۲۳۷۷۹۱
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، غذا‌های کنسروی را حداقل ۲۰ دقیقه بجوشانید
عضو هیئت علمی گروه سم شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای پیشگیری از مسمومیت افراد با سم بوتولیسم، لازم است که غذا‌های کنسروی حداقل ۲۰ دقیقه جوشانده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بیتا دادپور اظهار کرد: بوتولیسم یک نوع کشنده‌ی مسمومیت است که عامل آن باکتری به نام کلستریدیوم بوتولینیوم بوده و این باکتری می‌تواند از طریق مصرف غذا‌های کنسرو شده خانگی یا بازاری وارد بدن انسان شود.

وی افزود: باکتری کلستریدیوم بوتولینیوم در محیط بی هوازی رشد کرده و در صورتی که فرد دچار مسمومیت شود، علائم خطرناکی ایجاد می‌کند. علائم اولیه این مسمومیت، شامل علائم گوارشی ازجمله تهوع، اسهال و استفراغ و گاهی یبوست است و بدنبال آن فرد دچار علایم دیگری از جمله پتوز یا افتادگی پلک، دو بینی، گشاد شدن مردمک، گرفتگی صدا، اختلال بلع و متعاقب آن علایم درگیری تنفسی و فلج اندام‌ها را پیدا می‌کند و چنانچه پیش از پیشرفت بیماری، بسرعت به بیمارستان مراجعه کند، با تجویز آنتی توکسین می‌توان از پیشرفت این فلج پایین رونده پیشگیری کرد.

دکتر دادپور تاکید کرد: برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، علاوه بر اینکه باید غذای کنسرو شده دست کم به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شود، بهتر است از مصرف غذا‌های کنسرو شده خودداری و غذا‌ها تا حد امکان به صورت تازه مصرف و از نگهداری طولانی مدت غذا‌ها در ظروف در بسته و در محیط معمولی خودداری کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->